DOŠLO DO TUČE U CRNOJ GORI - Maltretirali devojku, pa nastao haos: Bilo je tenzično! Umešao se Janjuš

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 13:40

DOŠLO DO TUČE U CRNOJ GORI - Maltretirali devojku, pa nastao haos: "Bilo je tenzično! Umešao se Janjuš"

Isplivali detalji u javnost!

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš je tri nedelje uživao na crnogorskom primorju.

Kako "Star" saznaje, nedavno je izbila velika tuča u jednom noćnom klubu, a glavni akter svega je navodno bio upravo košarkaš.

On se navodno potukao sa nekoliko momaka zbog devojke.

Zahvaljujući brzoj reakciji obezbeđenja, učesnici tuče nisu imali ozbiljnije povrede, a izvor sa lica mesta je ispričao da je situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila baš napeta i da je tuča delovala žestoko, te da su prisutni mislili da ima teško povređenih.

- Janjuš je došao u klub sa nekoliko drugara i bilo je samo muško društvo, smestili su se u jedan separe, a pored njih su bile tri devojke i dva momka. Sve je bilo okej, Janjuš je bio raspoložen, veseo, međutim, nakon sat vremena desila se tuča - navodi izvor sa lica mesta za "Star", pa dodaje:

- Janjuš se potukao sa dva momka koji su bili za stolom pored. Koliko sam kasnije čuo, jedan od tih likova je sve vreme devojku koja je bila sa njim ponižavao, vređao, u jednom momentu je gađao ledom i to je trajalo. Kada je ona ustala da ide, verovatno do toaleta, on je počupao za kosu i počela je da plače. Janjuš mu je prišao i fino mu rekao da ne maltretira devojku i da neće da dozvoli da stoji pored i gleda kako je on sve vreme psihički i fizički maltretira - dalje ističe izvor i nastavlja:

- On mu je tada drsko rekao da može da radi šta hoće, jer joj on i plaća piće. Janjuš mu je tada rekao da će on da plati njihov ceh i da pusti devojku da ide kući. Tada se ovaj uvredio i pokušao je da udari Janjuša, zakačio ga valjda, tada su skočili Janjuševi drugari, i krenuo je karambol. Obezbeđenje je brzo došlo i izbacili su te momke, a Janjuš im je objasnio šta se desilo. Te devojke su na kraju prešle za njegov sto i ova mu se celo veče zahvaljivala. Bilo je baš tenzično, jer je Janjuš nakon te tuče bio vidno nervozan. Svaka mu čast, lepo je što se umešao, jer su svi primetili da se taj debil iživljavao nad devojkom, samo zato što joj plaća piće, užas - rekao je izvor za Star.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.