DOŠLA RUKU POD RUKU SA JAČOM POLOVINOM - Snežana Đuričić blista na proslavi: Srećna sam što moje kolege imaju još jedno krštenje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 21:18

DOŠLA RUKU POD RUKU SA JAČOM POLOVINOM - Snežana Đuričić blista na proslavi: "Srećna sam što moje kolege imaju još jedno krštenje!"

Otkrila i da li će se latiti mikrofona!

Ćerka Zorice Brunclik Miroljuba Aranđelovića KemišaZlata Aranđelović danas je krstila ćerku Milicu koju ima sa pevačem Milošem Vujanovićem sa kojim je nekoliko godina u braku.

Zlata se pojavila u roze odelu i plavoj košulji, dok je ponosni tata za ovu priliku izabrao je klasičnu svečanu varijantu - teget odelo i plavu košulju.

Nakon crkvenog obreda svi su se uputili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na veliko slavlje na koje je njihova porodica pozvala familiju, drage prijatelje i kolege.

Među prvima je došla Aleksandra Mladenović, a ubrzo nakon nje se pojavila i Snežana Đurišić.

Ona je došla ruku pod ruku sa svojim dugogodišnjim izabranikom, uglednim ginekologom Vanjom Miloševićem i tim povodom je otkrila da li je ponela kovertu kao poklon, ali i da li će se latiti mikrofona na slavlju.

- Super sam, hvala. Nisam uzbuđena, srećna sam što moje kolege imaju još jedno krštenje. Velika familija. Dao Bog samo da se rađaju deca... Najbolje se osećam kad mogu da ispunim želju slavljenika i slavljenice. Različite pesme mi traže... - rekla je Snežana i otkrila da li je kao poklon za krštenje ponela kovertu.

- Ja sam neko ko zna običaje i shodno tome sam se i ponašala, ali ne bih baš o tome - poručila je pevačica.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.