DOŠLA MU U KREVET DA GA MOLI, ON JE BRUTALNO ISTERAO Mrš, bre, psihopato jedna! Anđelino ponižavanje nema kraja

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 16:23

DOŠLA MU U KREVET DA GA MOLI, ON JE BRUTALNO ISTERAO "Mrš, bre, psihopato jedna!" Anđelino ponižavanje nema kraja

Istorija je ponavlja!

Učesnica aktuelne sezone rijalitija "Zadruga" Anđela Đuričić na stubu je srama zbog ponižavanja kada je u pitanju odnos sa Zvezdanom Slavnićem, pa je to poteglo da se masovno šeruju snimci iz pete sezone u kojoj je učestvovala i ništa manje se nije ponižavala zbog Mateje Matijevića u kojeg je bila ludo zaljubljena.

Matijevića su nedavno pomenuli i zadrugari kada je Slavnić rekao da Anđelino umeće u krevetu nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za neku pohvalu, pa su se nadovezali da je Mateja rekao da Đuričićeva ne zna da se ljubi.

Kako se često komentariše da Anđela moli za ljubav, te da nije svesna da se ponižava, mnogi komentarišu situaciju upravi sa Matejom iz pete sezone kada ju je isterao iz kreveta u koji je došla dok je on spavao.

- Ti si rekao da smo probali dva puta, da nam nije išlo, ali nećeš da kažeš da neće biti trećeg puta. U jednom trenutku, dođeš i kreneš da se ograđuješ od nečega što nije ni postojalo... Odjednom... Preko noći, kunem ti se... - rekla je Anđela Mateji tada.

- Mi jesmo krenuli da se muvamo treći put, nemoj da lažeš, češkali se, prebacivala si mi noge. Shvatio sam kako to izgleda, prestao sam. Reci poentu - odgovorio je Mateja.

- Nije mi jasno šta se desilo, ni tebi ne bi bilo jasno. Ograđuješ se od nekoga kao što sam ja, a... Stalno su mi neke rečenice u glavi... Neke stvari nisu realne. Nisi mi dao priliku da me upoznaš u vezi - dodala je ona tada.

Nakon svađe, Mateja Matijević je isterao Anđelu Đuričić iz kreveta. Ali nju to nije zaustavilo, ponovo se vratila kod njega, zbog čega je on dodatno izgoreo od besa.

- Mrš tamo, j*bem li ti mater. Na sve sam ti lepo odgovorio, šta hoćeš? Šta tebe boli k*rac? Skini mi se s k*rca - rekao je Mateja.

- Nisam na tome ni bila, niti ću biti. To reci onoj koja ti je bila - odbrusila je ona tada.

- Ta se skinula, a ti i dalje visiš. Ovo je psihopatsko ponašanje, ovo nije normalno - odbrusio je Matijević.

- Hoću samo da ustaneš i kažeš... - nastavila je ona.

- Nema šanse, marš u p*čku materinu - rekao je on.

- Znaš da neću moći da spavam. Reci laku noć i biće okej - dodala je ona.

- Laku noć. Skloni se sad - poručio je Mateja.

Anđela se vratila u svoj krevet, pa počela da plače tiho. Mateja nije reagovao, a ona je ustala i otišla do toaleta i usput mu dobacila da je kreten.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.