DOŠAO SI OVDE I SAMO PLEŠEŠ NEŠTO... Bora isprozivao Necu Tiktokera - On NA IVICI SUZA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2020, 22:51

"DOŠAO SI OVDE I SAMO PLEŠEŠ NEŠTO..." Bora isprozivao Necu Tiktokera - On NA IVICI SUZA (VIDEO)

Iznervirao se!

Nenad Lazić Neca doveo je Boru Santanu do ludila, jer nije hteo da ga posluša o nastupu za "Zadrugoviziju", te je odlučio da ipak posluša Vuka Moba. Bora je počeo da ga psuje, prateći ga u stopu, što je Necu izuzetno povredilo.

Bora je shvatio da je prenaglio, pa se odmah izvinio Neci, ali njemu je bilo izuzetno teško, da je bio na ivici suza.

- Ja ti pričam za tvoje dobro, j*biga, iznervirao si me u sekundi! Bolje da mi j*beš mater, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego da me tako šikaniraš! Nemoj da plačeš - pričao je Bora.

- Neću da plačem, ali sam ispao budala pred zadrugarima, ti si me napravio budalom! - rekao je Neca.

- Ne, ja sam hteo da ti kažem da imaš super matricu, da možeš da pokidaš, a ne da... Došao si ovde i samo plešeš nešto, ja tebi to pričam iz ljubavi, jer te volim - dodao je Santana.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.