DOŠAO JE IZ PROVINCIJE I NEMAŠTINE! Adam Adaktar nije imao SREĆNO DETINJSTVO: Pogubio se u velikom gradu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 21:27

"DOŠAO JE IZ PROVINCIJE I NEMAŠTINE!" Adam Adaktar nije imao SREĆNO DETINJSTVO: "Pogubio se u velikom gradu!"

"Morate razumeti da ovaj momak ima praznine u svom odrastanju!"

Na TV ekranima će uskoro početi da se prikazuje rijaliti u čijem će fokusu biti Adam Adaktar koji se obogatio, između ostalog, kozmetičkim tretmanima.

Uskoro će na televiziji "Pink" početi da se prikazuje rijaliti "Adaktarovi", a svi su se odmah zapitali ko su članovi porodice koju mnogi nazivaju "srpski Kardašijani".

Najintrigantniji od njih je svakako Adam Adaktar, poznatiji kao "Bog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obrva", koji je za jedan tretman uzimao 800 evra! Njegov salon su posećivale mnoge ličnosti sa naše javne scene, koje nisu žalile novac da im obrve izgledaju "kao pod konac". POGLEDAJTE OVDE.

Međutim, Adam je u jednom od objavljenih video snimaka imao dosta komentara na temu njegove prošlosti, a kako se čini mnogi "Boga obrva" znaju iz detinjstva, te se u komentarima navodi da je došao iz malog mesta, kao i da je željan pažnje, jer baš tu pažnju navodno nije dobijao od roditelja:

- Morate razumeti da ovaj momak ima praznine u svom odrastanju, da svojim ekstremnim ponašanjem i skretanjem pažnje na sebe svojom egocentričnošću poručuje da je bio nesrećan, neshvaćen ili razmažen u nedostatku prave roditeljske potpore, koja je podrazumevala brigu i žrtvovanje. A ovako je dobio da radi šta hoće. Pare u kompenzaciju za sve što mu nisu dali - glasio je jedan komentar, a onda se nadovezao i drugi:

- Kul je dečko, ali je iz provincije došao u veliki grad i iz nemaštine utrčao u keš, pa se malo pogubio u gradu i u kešu, kao i cela ta porodica. Ne dirajte čoveka, obrve radi savršeno - nastavljali su se komentari, a šta je prava istina, ostaje nam da saznamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.