DOŠAO JE IZ DRUGOG GRADA PO MENE! Tara otkrila ko ju je SAČEKAO NA KAPIJI u trenutku DISKVALIFIKACIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 19:24

"DOŠAO JE IZ DRUGOG GRADA PO MENE!" Tara otkrila ko ju je SAČEKAO NA KAPIJI u trenutku DISKVALIFIKACIJE

"Odveo me kod njega kući!"

Tara Simov je juče diskavlifikovana iz "Zadruge 4" nakon što je napravila haos na imanju, lomila stvari i stakla, a potom i gasila kamere.

Zbog ovolike količine besa koji je ispoljila, što je i tema i danas i sinoć, Veliki šef je odlučio da je diskvalifikuje iz takmičenja.

Tara je danas u jednom intervjuu za medije otkrila ko ju je dočekao sa druge strane kapije u trenutku kada je izbačena i time demantovala razne navode >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ju je bivši dečko, Stefan, kojeg je pominjala sačekao:

- Ljuban je moj najbolji prijatelj, on me je sačekao kada sam izašla, i odveo me kod njega kući, gde sam posle i držala lajv - rekla je Tara i dodala:

- Čovek je došao iz drugog grada po mene, on ne živi u Beogradu, i odveo me kod sebe. Videću da Nenadu pošaljem neke stvari, ali znam da mu to neće uneti, za mesečnicu, a i rekla sam mu da ću mu poslati stvari. Ako ne, okačiću na Instagram pa će videti kada izađe. Kakav bivši dečko, gluposti - rekla je Simova.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DA SPALE KUĆU I NJEGA...!" Tarinoj PORODICI stižu STRAVIČNE PRETNJE: Progovorila o JEZIVIM PORUKAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021

Čula se jutros sa svojim ocem....Tara Simov je juče diskavlifikovana iz "Zadruge 4" nakon što je napravila haos na imanju, lomila stvari i stakla, a potom i gasila kamere...Zbog ovolike količine besa koji je ispoljila, što je i tema i danas i sinoć, Veliki šef je odlučio da je diskvalifikuje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.