DONEO ODLUKU DA SE ZAMONAŠI, PA ODUSTAO: Glumac ponovo počeo da snima, a ovo je razlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023, 23:35

DONEO ODLUKU DA SE ZAMONAŠI, PA ODUSTAO: Glumac ponovo počeo da snima, a ovo je razlog

"Posle nekog vremena provedenog tamo čovek počne da preispituje sebe!"

Glumac Lazar Dubovac ponovo u fokusu javnosti nakon što se vratio glumi, i to nakon odluke koju je navodno doneo pre nekoliko godina - da se zamonaši.

Naime, nova serija "Zakopane tajne" okupila je brojnu ekipu koju čine glumačke zvezde, nova lica, a tu su i neki svima dobro poznati glumci koje dugo nismo videli na malim ekranima.

Među popularnom glumačkom ekipom je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Dubovac koji se proslavio davne 2008. godine u seriji "Moj rođak sa sela". Iako su mu predviđali blistavu karijeru, Lazara je publika prethodnih godina videla u tek nekoliko sporednih uloga, u serijama "Urgentni centar" ili "Beležnica profesora Miškovića".

A post shared by Lazar (@lazardubovac)

Glasine da je krenuo stopama kolege Rastka Lupulovića, te da planira da se zamonaši potkrepile su izjave onih koji su ga sreli na Svetoj Gori. Zatim je i on sam potvrdio istinitost priče.

-  Nisam mogao da se nagledam lepote. Posle nekog vremena provedenog tamo čovek počne da preispituje sebe zašto je na ovoj planeti i kuda odlaze naša energija i stečeno znanje. Zapitao sam se čemu jurnjava za poslom, svađe, dokazivanja. Ništa vam ne okupira pažnju - priznao je.

Kao iskušenik u manastiru Hilandar Dubovac je obavljao razne poslove.

A post shared by Lazar (@lazardubovac)

- Turisti su me prepoznali i čudili se otkud to da im glumac kuva i služi kafu. Monahe ne interesuje ko sam ja, čime se bavim, koliko novca imam, već je osnova svega ljubav. Kuvanje kafe je vrsta pažnje, a i to je ljubav. Pored toga krčio sam put u šumi, čistio manastir, pravio sveće i brojanice.

Glumac je, bar za sada, odustao od ideje da se zamonaši, a profesiji za koju se školovao dao je novu šansu prihvatajući ulogu u seriji "Zakopane tajne".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.