DONELA VAŽNU ODLUKU: Goga Sekulić OTIŠLA od muža - kući se ne vraća DVA MESECA! ŠOKČINA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DONELA VAŽNU ODLUKU: Goga Sekulić OTIŠLA od muža - kući se ne vraća DVA MESECA! ŠOKČINA!

Tako je odlučila.

O trzavicama u braku Goge Sekulić i Uroša Domanovića se spekuliše mesecima unazad, a pevačicin produženi boravak na crnogorskom primorju još više je rasplamsao ova govorkanja.

Na sve to, Goga je otkrila da planira dva meseca da ostane na moru.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Aug 17, 2019 at 6:32am PDT

- Sestra i ja smo po mesec-dva godišnje provodile u Crnoj Gori, to je bila oduvek moja baza. Isto to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želim i za svog sina, tako da ćemo ostati do septembra ovde - ispričala je Sekulićeva za Premijeru.

Njen suprug dolazi da ih obiđe s vremena na vreme, što izaziva raznorazne komentare, ali se pevačica na njih ne osvrće.

- Jedni pišu da sam sama na moru, drugi da sam sa njim, a mene je sve to već umorilo da se i ne obazirem na to! - tvrdi vlasnica hita "Ljubavnica".

- Majka i sestra mi pomažu oko sina, a Uroš je tu kada može da dođe. On ima dosta obaveza oko sporta i Akademije koju drži u Cirihu - zaključila je priču Goga.

POTPUNO IDIOTSKI! Voditeljka Zadruge sa odmora uputila poruku Željku Mitroviću! Ostaće BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.