DOMINO DAMA! Teodora vezala Marka kaišem, uvijala se oko njega,  pa ga veštim pokretima dovela do ludila

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2021, 17:59

DOMINO DAMA! Teodora vezala Marka kaišem, uvijala se oko njega, pa ga veštim pokretima dovela do ludila

U vili Parova je uvek uzbudljivo!

U najlepšoj vili u Beogradu se uvek nešto dešava a takmičari svojim ponašanjem uvek izazivaju veliku pažnju javnosti, a tako je bilo i ovaj put!

Teodora Delić je imala vruć nastup sa mladim i razvedenim Markom Jovičićem  u Talent šouu.

Ona je uz jednu od popularnih pesama Tijane Dapčević odigrala koreografiju i privukla veliku pažnju uvijajući se oko markantnog Marka dok je on polu go stajao nemo i nepomično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušavajući da isprati zahtevnu koreografiju svoje ukućanke.

Atmosfera je dostigla vrhunac kada se u izazovnim providnim belim helankama, kao domino dama, pripijala uz Markovo golo telo.  Dečku nije bilo ni malo svejedno...

Kako je sve to izgledalo pogledajte u snimku ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.