DOKLE VIŠE?! ŽESTOK SUKOB MILJANE I ZOLE: Znam za tvoj dogovor sa Bobanom, ja nisam ovca da me vodiš

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKLE VIŠE?! ŽESTOK SUKOB MILJANE I ZOLE: "Znam za tvoj dogovor sa Bobanom, ja nisam ovca da me vodiš"

Ne može da prođe bez konflikta.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su pokazali da među njima i te kako postoje emocije.

Nakon razgovora o njihovom odnosu i masaže, tokom ranih jutarnjih sati je došlo do žestokog verbalnog konflikta.

Miljana je ubeđena da Zola nije iskren sa njom i da želi samo korist da izvuče iz njihove veze, dok se Čolić pravdao.

- Ti si za mene pročitana knjiga, znam za tvoj dogovor sa Bobanom. Ono u šta ja sumnjam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne može niko da promeni. Da mi neko kaže: "Ovaj Lazar te voli, želi porodicu sa tobom, nije sa tobom iz koristi, ne bih mu verovala. Ja nisam ovca da me vodiš - besnela je Miljana na Zolu.

- Je l' misliš ti da postoji osoba koja će reći da su normalne stvari koje si ti uradila? Što sam ja potpisao ugovor? - Zato što si ti meni non-stop zvocala kako sumnjaš u moju ljubav, kako ću te ostaviti kad izađemo odavde - upitao je Zola Miljanu.

- Mogao si da budeš žrtva, ti ne možeš da budeš igrač veći od mene, ne možeš da pobediš. Da te ne volim, nikad ne bi mogao da me pobediš. Dokaži da me voliš, povuci se maksimalno. Spavaj, budi Ivan Gajić - pričala je Miljana Zoli.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: HIT SNIMAK KIJE I SLOBE: Sreli se na reviji, nisu hteli da se pozdrave, pa ih NATERALI da sede zajedno (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.