DOKLE OVO VIŠE?! Zvezdan napravio lom na snimanju prve emisije sa Anđelom - Urlao na nju, a razlog je bizaran!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 18:15

"DOKLE OVO VIŠE?!" Zvezdan napravio lom na snimanju prve emisije sa Anđelom - Urlao na nju, a razlog je bizaran!

Nastala svađa na snimanju njihove prve emisije!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su nakon diskvalifikacije iz "Zadruge 6" odlučili da se oprobaju u voditeljstvu, pa je ubrzo stigla i ponuda sa Hajp televizije koju su oberučke prihvatili.

Anđela i Zvezdan dobili su svoju emisiju, a juče je bilo prvo snimanje. U studiju su ugostili pevača Acu Lukasa.

Đuričićeva je tokom celog dana obaveštavala njihove fanove na Instagramu kako teče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimanje, a sada je osvanula i njihova zvanična prva emisija, što je Crnogorka sa ponosom podelila na svom storiju.

Ipak, ono što je svima zapalo za uvo i oko, jeste sam početak emisije, kada je Slavnić sam u kadru, te nezadovoljan jer njegova draga kasni sa spremanjem.

- Anđela, tri sata te čekam već! Skameniću se ovde, ja ne znam šta da radim. Te šminka, te frizura, te kostim, ne znam dokle ovo više stvarno?! - vikao je Zvezdan po studiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZVEZDAN PRAVI HAOS ANĐELI Urla na nju: "Dokle više ovako? Ja ne znam ŠTA DA RADIM sa tobom", svega mu je preko glave

Izvor: Blic, 16.Jun.2023

Diskvalifikovani učesnici "Zadruge 6" Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić skandaloznim potezima non-stop privlače pažnju javnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.