DOKAZAĆU NA SUDU! VARALA SI ME! Dejan KONAČNO PROGOVORIO: Ja sam se zaljubio u TAKVU K**VETINU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 23:48

"DOKAZAĆU NA SUDU! VARALA SI ME!" Dejan KONAČNO PROGOVORIO: "Ja sam se zaljubio u TAKVU K**VETINU!"

"Dvojica iz Bijeljine, jedan iz Sarajeva!"

U toku  "Pretresa nedelje", koju vodi voditelj Milan Milošević, pokrenuta je najitrigantnija tema biviših supružnika Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića.

- Ja sa ovim čovekom ne pravim nikakve svadbe - rekla je Dalila.

- Je l' ona stavrno misli da je svadba prava? - upitao je Car.

- Dalila je rekla da ovo ima u svim porodicama, ne, nema. Onda dolaziš ti, evo zadnja situacija. Neko se pronašao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na slovo B, znači dato postoji i da je to realna situacija. Dalila je čula za Gorana iz priča, nije videla to za žbunje. On je video da je tvaoja majka nosila ovo - nosila ona - rekao je Dejan

- Da li je moja majka narkomanka i da li sam te ja varala u braku? - upitala je Dalila.

- Dokazaću na sudu. Da varala si me. Dvojica iz Bijeljine, jedan iz Sarajeva - rekao je Dejan.

- Varala me je. Prevarila me je sa Mladenom. Sve ostale stvari a kada je pričala o Aleksandrinom moralu, ja sam to rekao. Ja nisam znao mnoge stvari. Šta mi je radila na opoči, šta mi je tek.

- Ja sam se zaljubio u takvu kurve*inu. U jedan flertuješ sa Anđelom a posle se valjaš u izolaciji. Mene je Darko pitao da li je to tako, ja sam rekao da nije. Ja sam bio zaljubljen, ja sam verovao - rekao je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.