Izvor: Scandal.rs, 08.Jun.2018, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOK NIJE UMRO U BEDI I BOLESTI NIKO MU NIJE POMOGAO, A ONDA SU GA PROZVALI KRALJEM ROMSKE MUZIKE: Teško detinjstvo, dečja paraliza, 5 godina robije i završen fakultet!

U četvrtak 8. juna, navršava se deset godina od smrti kralja romske muzike, Šabana Bajramovića, koji je preminuo u 73. godini od infarkta. Njegov život obeležili su mnogi teški trenuci. Iako je isticao da detinjstvo slabo pamti, nikada nije mogao da zaboravi koliko je teško živeo. Nažalost, tako je i završio svoj život, a njegova The post DOK NIJE UMRO U BEDI I BOLESTI NIKO MU NIJE POMOGAO, A ONDA SU GA PROZVALI KRALJEM ROMSKE MUZIKE: Teško detinjstvo, dečja paraliza, 5 godina robije i završen fakultet! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.