DOK JE U CENTRU SKANDALA: Dragana Mitar u toplesu - pokazala G*LE grudi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOK JE U CENTRU SKANDALA: Dragana Mitar u toplesu - pokazala G*LE grudi! (FOTO)

Neoprezna...

Dragana Mitar je trenutno u centru pažnje rijalitija "Zadruga 3" i to do njenog ulaska od pre nekoliko nedelja. Za njom je nedelju dana stigao i Edis Fetić Edo, sa kojim je bila u emotivnoj vezi u spoljnom svetu gde je još uvek u brakorazvodnoj parnici sa Sinišom Dragutinovićem.

Pre ulaska Gospodina Torte, Dragana se zbližila sa Vladimirom Tomovićem i od tada traje drama koga će bivša modelsica izabrati.

Ona je u nekoliko navrata napominjala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se sa Vladom samo igra, ali mu se svaki put vraćala u zagrljaj, te ostaje nejasno da li je igra prerasla u nešto više.

Ne čudi s toga što nijedan pokret Dragane Mitar ne može da promakne rijaliti publici, a tako je bilo i ovoga puta.

Ona se presvlačila u garderoberu, a ispod majice nije imala brushalter, pa su gledaoci imali prilike da vide gole grudi ove starlete.

Necenzurisanu fotografiju pogledajte na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.