DOK JE ANABELA JECALA U ZADRUZI i spominjala Slobu i Kiju - OTKRIVENO: Kockareva SA NJIM pratila emisiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOK JE ANABELA JECALA U ZADRUZI i spominjala Slobu i Kiju - OTKRIVENO: Kockareva SA NJIM pratila emisiju!

Provaljeni!

Tokom prethodne noći voditelj Ognjen Nestorović je u studiju ugostio Anabelu Atijas u emisiji "Porodice zadrugara". Ona je pričala o postupcima svoje ćerke, Lune Đogani, koja je u poslednjih nekoliko dana doživela psihički pad i to sve zbog bivše ljubavi Slobe Radanovića.

Da je ova emisija imala i te kako zanimljivog gosta, svedoči i podatak da je tokom prethodne noći uz Televiziju Pink bila "prikovana" i Kristina Kockar i koja je pomno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pratila Anabelino gostovanje, na iznenađenje svih.

Čini se da je Kockarevu zanimalo šta Anabela ima da kaže, a ono što se može primetiti jeste da emisiju nije pratila sama, već joj je društvo pravio nepoznati muškarac. Da li je u pitanju nova ljubav ostaje nam da saznamo.

Pogledajte rezultate

BES! Zbog ovoga je Sloba STAVIO TAČKU na odnos sa Lunom! A onda otkrio ISTINU o drugim devojkama! Uf!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.