DOJADILA MU AMERIKA, SELI SE NA SELO! Džoni Dep OVDE rešio da uloži svoju ušteđevinu i postane gazda

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 21:44

DOJADILA MU AMERIKA, SELI SE NA SELO! Džoni Dep OVDE rešio da uloži svoju ušteđevinu i postane gazda

Odlučio da pusti korenje i dočeka stare dane!

Glumac Džoni Dep maksimalno uživa u Britaniji, pa je sada rešio da blizu kuće nešto i radi. Oko je bacio na lokalni pab koji inače drži verenica Pola Holivuda, Melisa Spalding.

Džoni je spremio je nešto više od milion dolara za kupovinu paba u kom je i sam s vremena na vreme odlazio.

Konkretno 1,2 miliona je za ovo zadovoljstvo sklonio sa strane što je, kažu, malo u odnosu na to koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je opčinjen mestom. Lokacija paba je u Smardenu i pod palicom je lepe Melise, koja sa sudijom iz "The Great British Bake Off-a" izlazi od 2019. godine. Šuška se, piše dalje "Mirror" da je glumca o prodaji obavestio prijatelj Ralf Stedmen, inače ilustrator.

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

- Dep obožava taj pab. Odlazio je godinama tamo. Istorija ga je posebno privukla, a ranije je pričao kako bi voleo da bude gazda jednog - kazao je on, takođe jedan od redovnih gostiju paba.

- U srcu je sela, njemu uz ulicu - dodao je, objašnjavajući zašto smatra da bi za Džonija bio savršen baš ovaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.