DOGOVORIO SAM... Učesnik Elite najavio da će biti INTIMAN sa Matorom, pa otkrio mračne tajne pojedinih učesnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 03:54

''DOGOVORIO SAM...'' Učesnik ''Elite'' najavio da će biti INTIMAN sa Matorom, pa otkrio mračne tajne pojedinih učesnika

Munjez je šokirao sve.

Učesnik ''Elite'' Danijel Dujković Munjez večeras je drvetu otkrio šokantne tajne određenih učesnika, pa prihvatio zadatak da smuva Jovanu Tomić Matoru za sat vremena.

- Krenućemo od nečega lagano, Danka se zaljubila u Uroša Rajičića. Slađa je skinula mikrofon i priznala da joj se sviđa Ša. Udata žena sa prstenom na ruci. Ja to za njeno dobro da je ne bi ostavilo drvo još jednom. Druga tajna je da bi trebali Matora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ja da imamo za 15 dana s*ks - rekao je Munjez.

- Au, ovo dvoje su najveće cinkare, jel si se ti Munjo napio malo? Slušaj me da imaš seks sa Matorom u izolaciji i da ja dođem da pogledam to, kao što sam špijunirao Matoru i Anitu - rekao je Ivan.

- Imam zadatak za tebe, da smuvaš Matoru, imaš sat vremena - reklo je Drvo.

- Neka bude zadatak da je poljubi za sat vremena - rekao je Ivan.

- Dobro, neće to biti problem, kad bi se poljubili dobrovoljno, ljubiće mene Matora siguran sam u to -rekao je Munjez.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.