DOGOVOREN IZBOR OMILJENE OSOBE? Priznala da se znaju VAN RIJALITIJA - On se UMEŠAO i sve RAZOTKRIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2022, 01:23

DOGOVOREN IZBOR OMILJENE OSOBE? Priznala da se znaju VAN RIJALITIJA - On se UMEŠAO i sve RAZOTKRIO!

Iznenađenje za iznenađenjem

Nakon što je ovonedeljni vođa, Marina Popović, izabrala potrčke, na red je došao i izbor omiljene osobe.

- Omiljena ličnost, Zorica Marković - rekla je Marina.

- A zašto tako gledaš? Pa svaki tvoj pogled čitam. Ja sam mirna kao bubica, ali sve vidim - rekla je Zorica Sanji Grujić.

- Ne odnosi se na tebe - branila se Sanja.

- Znam, ali nemoj molim te. Znaš da si mi draga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - dodala je pevačica.

- Ja Marinu poznajem petnaest godina. Kad sam ih videla ovde iznenadila sam se. Jocu sam jednom videla kada su bili kod mene na ručku u restoranu. Nismo se nikada družile, nismo išle na slavu jedna drugoj, kratko smo sarađivale i bila je vrlo korektna. Boga mi, nismo se videle jedno osam godina... Žao mi je što je Joca otišao, ali mi je drago što me je izabrala... Hvala joj. Zaista cenim to što me je izabrala. Ne znam je ovakvu kao sada, ali znam da ume da odreaguje burno, ali ništa dramatično. Ona je samo osetljiva na svoju decu i normalno da će tako da reaguje. Ovakvom formatu je potrebna jedna ovakva žena, koja je toliko obrazovana i puna iskustva - govorila je Zorica.

- Ovo je jedna od većih budalaština koje sam čuo. Njih dvoje su Dorćolci... Ova žena ne može da me pogleda drugačije, to što govore da mi je namignula je notorna laž. Da mi nisu komšije, ne bih ni komentarisao ovu glupost - dodao je Uroš.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.