DOGOVOR SKLOPILI PRE ULASKA! Careva BIVŠA razotkrila plan LJUBAVNOG TROUGLA - Jeftina gluma, loše izrežirano

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 22:44

"DOGOVOR SKLOPILI PRE ULASKA!" Careva BIVŠA razotkrila plan LJUBAVNOG TROUGLA - Jeftina gluma, loše izrežirano

Bez dlake na jeziku

Bivša zadrugarka, Mina Vrbaški nije poštedela većinu aktuelnih stanovnika Bele kuće u novom intervjuu.

Mina je prokomentarisala ljubavni trougao i odnos između bračnog para Dalile i Dejana Dragojević i Filipa Cara.

- Po mom mišljenju, to je sve dogovor bračnog para, koji su sklopili van rijalitija. Prosto i jednostavno. Ne vidim tu nikakvu emociju, to je za mene sve previše jeftina gluma, previše loše izrežirano u njihovim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glavama... Žao mi je opet onog jadnog Dejana kako on sve to podnosi, ne znam... Mislim da je to sve namešteno - priča bivša zadrugarka.

Ona se osvrnula i na sinoćnu situaciju kada je Dalila skinula burmu i bacila prsten.

- Ma, vidi... Te drame, ono, španske serije, evo, i ja bih ga sad skinula i bacila, ali ne mogu. Španske serije, valja, ne valja, on je ovakav, ona je onakva, onda posle kumi, moli, plači... Jeftino - iskrena je Mina, pa nastavila da komentariše Filipa Cara:

- Filip uvek uđe u neku priču koja mu je nepotrebna. Dečko ne zna šta radi, ako je on zaljubljen, ja mu želim svu sreću, nisam ja kao on. Ako njemu sve to odgovara, ako želi pritisak, alal mu vera, neka ide tamo nek uživa, nek se provodi sa njom. Ta priča mi je toliko nezanimljiva, nemam inspiraciju - kaže Vrbaški.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.