DOGODILO JOJ SE ONO OD ČEGA JE STRAHOVALA! Mirka Vasiljević OČAJNA zbog ovoga

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 17:31

DOGODILO JOJ SE ONO OD ČEGA JE STRAHOVALA! Mirka Vasiljević OČAJNA zbog ovoga

Razdvojeni su.

Glumica Mirka Vasiljević otkrila je da se ona i njena porodica osećaju odlično nakon borbe sa koronavirusom i da njenog supruga Vujadina Savića, koji se potpuno oporavio i koji je trenutno na Kipru, sledeće nedelje očekuje povratak ekipi.

- Trebalo je i ja da odem za njim na Kipar, ali ostala sam malo duže kako bi deca još malo uživala sa našim porodicama. Međutim, u međuvremenu je Srbija ponovo dospela na ‘crnu listu’ zemalja, tako da do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << avgusta ne verujem da ćemo moći da odemo. Nadamo se da ćemo u avgustu biti svi sa Vujadinom - rekla je glumica.

Mirka je ispričala i da je Vujadin na Kipar stigao sa dva negativna testa, kako nalažu propisi, i da je sve u najboljem redu.

A post shared by mirkavasiljevic (@mirka._vasiljevic) on Nov 8, 2019 at 10:28am PST

- Bogu hvala, Vujadin je odlično, a sada je preventivno u kući kako bi zaštitio i sebe i druge, ali se sledeće nedelje priključuje ekipi. Trenirao je ovih dana kod kuće i sledeće nedelje nastavljaju tamo gde su stali u martu kada je prvenstvo prekinuto - rekla je Vasiljevićeva.

Glumica je priznala i da se ove situacije upravo najviše i plašila dok su bili na Kipru, a ovde na snazi bila vanredna situacija.

A post shared by mirkavasiljevic (@mirka._vasiljevic) on Aug 18, 2019 at 1:09am PDT

- Vujadin je imao prvenstvo, deca su išla u školu i tamo je od početka bila dosta drugačija situacija nego ovde, povoljnija. Kada je došao trenutak da se vratimo u Srbiju strahovala sam od ove situacije – da ćemo biti razdvojeni. Kada ne radim, najviše volim da smo svi zajedno, jer je porodica najveća radost - zaključila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.