DOĐE MI DA ODEM! UBILO ME OVO! Ša ne prestaje da KUKA zbog Ivane, SRCE MU SE CEPA, ne može da OPROSTI sebi

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 08:12

"DOĐE MI DA ODEM! UBILO ME OVO!" Ša ne prestaje da KUKA zbog Ivane, SRCE MU SE CEPA, ne može da OPROSTI sebi

"Trebalo je da se vidim sa njom."

Sinoć tokom emisije "Pitanja gledalaca" Nenad Aleksić Ša saznao je da je njegova bivša supruga Ivana premestila salon u drugi lokal, u drugi deo grada, i potpuno se slomio zbog toga saznanja.

On se rasplakao u pušioni, a Marko Đedović je pokušao da ga uteši.

- Čeka te kada izađeš... Postoji izvinjenje, postoji oprost... sedneš kao čovek da razgovaraš sa njom - rekao je Đedović.

- Trebalo je da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidim sa njom, da joj kažem da sam se zaljubio, da joj olakšam... Ubilo me ovo! Ovo me je razvalilo! - kukao je Ša.

- Da mogu, ja bih ti je doveo, da joj kažeš šta imaš... - rekao je Marko.

- Dođe mi da odem odavde - priznao je reper.

- Ne lupaj, ostalo je još malo do kraja. Čuvaj energiju. Ja neću da te opsedam, kada budeš hteo da pričamo, biću tu. Moraš da budeš hrabar, ne kaže se bezveze da sreća prati hrabre... Moraš da se odupreš svemu! - savetovao ga je Đedović.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Da li je Kristijan Golubović zaslužio da bude diskvalifikovan?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Nenad Aleksić Ša Marko Đedović rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream zadruga 5 zadruga 5. sezona zadruga peta sezona

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SPREMAN DA SE IZVINI TOMOVIĆU I IVANI! Ša u SUZAMA: "Ne možeš da zamisliš koliko želim da je vidim"

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021

Slomio se!..Tokom emisije "Pitanja gledalaca" pokrenute su najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedno od pitanja bilo je upućeno Nenadu Aleksiću Ša...- Šta bi mali Nenad rekao velikom Nenadu? - glasilo je pitanje...- To sam komentarisao sa Markom. Bio bi u nekim procentima ponosan, ali bi u većim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.