DOČEKAO JE NA KOLENIMA! Ovako je izgledao svadbeni ples Davida i Aleksandre! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2017, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOČEKAO JE NA KOLENIMA! Ovako je izgledao svadbeni ples Davida i Aleksandre! (VIDEO)

Kakav prizor u rijalitiju!

Aleksandra Subotić i David Dragojević su obavili čuveni i dugo očekivani čin venčanja u rijalitiju "Parovi", a uz pomoć produkcije svi "propratni sadržaji" su ispoštovani kako treba.

UPRAVO VENČANI: Aleksandra i David izgovorili sudbonosno DA! Evo kako je to izgledalo! (FOTO) (VIDEO)

U skladu sa tim, mladenci su, naravno, odigrali i svoj prvi ples. Kao što je još od ranije bilo poznato, zaplesali su uz jednu od najpoznatijih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << balada bivše Jugoslavije, duetsku pesmu Slađane Milošević i Dada Topića "Princeza".

KUPLJENA NEVESTA: Ljubinu kći su sakrili, a onda je prodali - AUH! Evo šuške, al' će se nabrojiš! (FOTO)

Prizor koji su priredili bio je više nego romantičan. On je nju dočekao na kolenima, ona mu je elegantno prišla i - počela je čarolija koja će malo koga da ostavi ravnodušnim. Pogledajte snimak:

Svadba Aleksandre i Davida PRVI PLES by SteelT2010

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.