DOBIO SI POSLEDNJU ŠANSU Jasna poruka PRODUKCIJE za Tirketa - već 2 puta je IZBACIVAN iz vile!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 18:37

"DOBIO SI POSLEDNJU ŠANSU" Jasna poruka PRODUKCIJE za Tirketa - već 2 puta je IZBACIVAN iz vile!

Bori se za svoju ljubav!

Tokom programa u vili "Parova", Aleksandar Bjelanović Tirke dobio je priliku da razgovara sa svojom sestrom.

No, pre nego što je takmičar progovorio, njemu je Ivan Marinković, koji je bio u ulozi voditelja uputio jasnu poruku, koja očito predstavlja stav produkcije.

- Ti si se vratio, dobio si drugu šansu. I poslednju - rekao je Marinković Tirketu, koji je već dva puta izbacivan iz vile zbog ponašanja, ali ga je Merlin oba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta ipak vratio u rijaliti.

Tirke je klimnuo glavom čuvši ovo, pa se obratio svojoj sestri. On je rešio da brani svoju ljubav sa Nedom Lakić, koja je u drugom stanju, a šta je sve rekao, poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.