DOBIO SAM ZABRANU PRILASKA DOK SAM BIO U ZADRUZI! Bojan Simić izneo šok detalje sukoba sa Ivanom Šašić i zatvorskim danima

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 12:49

"DOBIO SAM ZABRANU PRILASKA DOK SAM BIO U ZADRUZI!" Bojan Simić izneo šok detalje sukoba sa Ivanom Šašić i zatvorskim danima

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovao je bivši zadrugar Bojan Simić Boki.

Bojan je bez dlake na jeziku komentarisao svoj odnos sa bivšom suprugom i pevačicom Ivanom Šašić, pa se dotakao i aktuelnog ljubavnog para Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, za koje je rekao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mišljenja da nemaju budućnost.

On je otkrio u emisiji da je Ivana tražila zabranu prilaska iako se on u tom momentu nalazio u Beloj kući.

- Policija je odmah shvatila, vide ljudi da sam u rijalitiju, ona je tražila zabranu prilaska, a ja tamo, unutra, zatvoren! - pričao je šokirano Bojan, pa izneo šok detalje sukoba sa bivšom suprugom, ali i detalje porodičnih sukoba.

- Ona se nije slagala sa mojom snajkom, jer je rodila, a nas dvoje nemamo zajedničku decu - bio je iskren Boki, a potom otkrio i šok detalje iz dana iza rešetaka:

- Napravili smo srpsku sobu! Hapsili su me, stavili mi bukagije na oge, tražio me je Interpol.

Šta je sve otkrio u emisiji, pogledajte klikom na OVAJ link.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PO IZLASKU IZ RIJALITIJA DOBIO ZABRANU PRILASKA Bivši zadrugar otkrio detalje sukoba sa bivšom suprugom

Izvor: Blic, 09.Jun.2023

Bojan Simić pre nekoliko dana izbačen je iz rijaliti programa "Zadruga 6", a njegova bivša partnerka, pevačica Ivana Šašić tada je najavila da će tražiti zabranu prilaska.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.