DOBILI INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Kačavenda uživo udarila na Anu Ćurčić - saznali neočekivano

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2023, 08:34

DOBILI INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Kačavenda uživo udarila na Anu Ćurčić - saznali neočekivano

Nastupom uputili direktne provokacije...

Na sinoćnoj "Elitoviziji" zajedno su se predstavili Milena Kačavenda, Marko Đedović i Nemanja Gačić. Otpevali su Ćaninu pesmu "Simulanti, prevaranti".

Nakon izvedbe na red je došao razgovor sa stručnim žirijem. Dobili su mnogobrojne pohvale za svoj zajednički rad i trud, ali su se pored pevanja osvrnuli na simboliku samog nastupa.

Ovom pesmom su potkačili bivšu zadrugarku Anu Ćurčić, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Milena otišla korak dalje. Ona je na svojoj ruci imala čak tri sata, aludirajući na Anine "rolekse".

Imali su i kreme koje je Milena navodno ukrala od Ane, kao i famozni tablet, pun dokaza, koji su napravili od drveta. Nemanja je predstavljao famoznog Kačavendinog verenika, za kog je pričala da je umro, a onda se iznenada "povampirio".

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog i novinarskog žirija. Oni su dobili sve pohvale, ali i informacija iz "spoljnog sveta" od pevačica Sandre Rešić i Ljupke Stević.

- Đedoviću imaš pozdrave od grupa koje pozdravljaš, od mame, Karića... - rekla je Sandra Rešić.

- Milena, ja moram da vas pozdravim od strane jedne moje prijateljice, inače živa ne bih ostala - dodala je Ljupka Stević.

Milena je otkrila da pored satova, i njena haljina ima posebnu simboliku.

Ja moram da kažem da i toaleta ima simboliku, nju sam nosila kad sam čekala drugaricu na superfinalnoj večeri - otkrila je Kačavenda, a poručila:

Uhodavam se u rijaliti, Marko mi pomaže, planiram da ostanem do jula - dodala je Milena.

Ja moram da vam kažem da mi se javila Ćana - rekao je Darko i pustio Ćaninu poruku:

Zdravo ljudi, pozdrav od Ćane za Milenu, Marka i Nemanju - poručila je pevačica.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijaliti "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.