DOBILA VREDNU NAGRADU  - Anđela Đuričić potvrdila da je dobila prestižno priznanje iz kulture

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 23:15

DOBILA VREDNU NAGRADU - Anđela Đuričić potvrdila da je dobila prestižno priznanje iz kulture

Umetnička duša.

Anđela Đuričić je više puta za sebe isticala da je bila mirno i povučeno dete. Takva nam se činila i tokom učešća u petoj sezoni rijatija Zadruga, kada je osvojila treće mesto. Ipak, tokom učešća u šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija pokazala je skroz drugu stranu ličnosti, koja je šokirala javnost i naišla na more neodbravanja.

Ipak, ona sada pokušava da obnovi imidž vredne i vaspitane devojke, te pokušava da izgradi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karijeru voditeljke.

Anđela je tokom svog poslednjeg uključenja na Tik toku progovorila o tome kakva je bila kao dete.

Ona je otkrila da je svirala violinu i da je bila veoma talentovana za ovaj muzički instrument.

- Da, svirala sam violinu kao mala. bila sam baš dobra. Dobila sam nagrade. Ali onda sam prestala - priznala je Anđela sa setom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.