DOBILA INFORMACIJU SPOLJA! Luna čula šta je Sloba pričao o njoj - POTPUNO ODLEPILA, poručila mu OVE reči! AU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBILA INFORMACIJU SPOLJA! Luna čula šta je Sloba pričao o njoj - POTPUNO ODLEPILA, poručila mu OVE reči! AU

Više ne može da ćuti!

Blogerka Luna Đogani u toku lajv programa odgovarala je na pitanja gledaoca, a jedno od njih bilo je da li osim majice i krstića ima još nešto Slobodanovo kod sebe.

Ona je priznala da nema više ništa njegovo, a potom se osvrnula na činjenicu šta trenutno misli o Radanoviću i otkrila da su joj preneli informacije šta je pevač pričao o njoj kada je gostovao kod Ognjena Amidžića!

- Nemam ništa više njegovo kod sebe. Moram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pomenem samo da sam ja čula šta je on pričao o meni u Amidžiju, zadrugari koji su bili tamo su mi preneli. On se pravi da me ne poznaje. Ja sam ga zamolila da ne govori o meni više, ako nema ništa lepo da kaže, a on to ne ume da uradi, jer nije šmeker. On se u svakoj emisiji ponaša kao da me ni ne poznaje, kao da sam ja njegova najveća greška, a kad smo sami nije tako. Ja njega volim, ali ja njemu više ne verujem ništa. To je moja stvar zašto ga i dalje volim, neću da se pravdam - govorila je besna blogerka i onda dodala...

- Mi smo se videli pre "Zadruge" i dao mi je taj krstić, sam mi je dao naravno, nisam ja tražila. Ne znam što se on tako ponaša i to sve priča... Ako ja počnem da pričam, biće svašta... - odbrusila mu je ona, a da li će do kraja rijalitija priznati šta se to sve dešavalo među njima, videćemo.

 U PETOM MESECU TRUDNOĆE: Prija pokazala TRUDNIČKI STOMAK - više se ne krije! (FOTO, VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.