DOBILA GLJIVIČNO OBOLJENJE? Anđela Đuričić hitno tražila preparat, veliki problemi sa kožom zbog ovoga

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 14:26

DOBILA GLJIVIČNO OBOLJENJE? Anđela Đuričić hitno tražila preparat, veliki problemi sa kožom zbog ovoga

Obratila joj se.

Trenutno najpoznatija ljubavnica Anđela Đuričić nedavno je otkrila da ima bolest, o kojoj nije do sada pričala, pa su se mnogi zapitali da li Zvezdan Slavnić, njen dečko, uopšte zna za ovaj detalj.

Naime, dok je razgovarala sa porodicom ispred spomenika, govoreći šta da joj pošalju od kozmetike, Anđela se obratila mami, te spomenula da ima bolest, odnosno alergije, zbog čega mora da koristi posebne preparate za kožu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
 - Mama, molim te da mi pošalješ kupke one koje smem da koristim, zbog alergije, da mi se ne bi javila, znaš već ti sve to - rekla je Anđela u jednom trenutku dok se obraćala roditeljima.

Inače, kako piše Republika, Anđela o ovom problemu do sada nije govorila, a i pre Zadruge su joj se javljali problemi na koži. Svojevremeno Anđela se lečila sa kremama, jer je jednom dobila alergiju na šampon, nakon čega je dobila svrab na koži, pa joj je dermatolog dao terapiju kako bi se izlečila. Obično se zbog ovakvih problema, prvenstveno sumnja na gljivična oboljenja koja su česta i zbog preterane izloženosti suncu, ali i kupanje u moru/reci gde ima puno ljudi.

Nakon toga, Đuričićeva vrlo vodi računa o šamponima koje stavlja na kožu piše Republika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.