DOBILA DRVO U GLAVU, ZDRAVSTVENO JE LOŠE - Breskvica pevala u narodnoj nošnji, a sada otkrila šta se dogodilo na nastupu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 10:14

DOBILA DRVO U GLAVU, ZDRAVSTVENO JE LOŠE - Breskvica pevala u narodnoj nošnji, a sada otkrila šta se dogodilo na nastupu!

Ostala i bez cipela!

Mlada zvezda Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nastupala je na festivalu "Belgrade Music Week", a sada se oglasila tim povodom.

Ona je na svom Instagramu napisala da je loše zdravstveno, te da je i ona zadobila udarac od pojedinaca iz publike, koji su pravili nerede.

- Dragi moji, dobro jutro. Ja sam tek sada legla, zdravstveno stanje - katastrofa. Ali mislim da sam ipak nešto uspela da svima dokažem sinoć. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hvala vam do neba što ste do kraja ostali baš svi i što ste onako sa mnom pevali... Srce mi je puno. Takođe, jako sam i tužna zbog pojedinaca koji su morali da unište doživljaj svojim gađanjem plesača i izvođača raznim predmetima. Lično ja sam dobila jedno drvo u glavu i jedan sat u nos, ali Bože moj... - napisala je Breskvica i dodala:

- "Ostala sam bez cipela, pa sam ceo nastup pevala bosa, što će sigurno da se odrazi na zdravlje, ali šta je tu je. A sad se gasim, temperatura je preuzela sve - napisala je.

Inače, Breskvica je oduševila sve prisutne kada je u narodnoj nošnji zapevala "Veseli se srpski rode" i "Đurđevdan".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.