DO SADA NISTE ČULI OVU PRIČU O KATARINI GRUJIĆ! Priznala da je KRALA ovo, a onda prgovorila o porodici

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 11:59

DO SADA NISTE ČULI OVU PRIČU O KATARINI GRUJIĆ! Priznala da je KRALA ovo, a onda prgovorila o porodici

Svako dete ima neki svoj nestašluk.

Pevačica Katarina Grujić prisetila se svog detinjstva u jednoj emisiji, pa otkrila kako je dosta vremena provodila kod bake i dede, van grada.

Sa osmehom je prepričavala te doživljaje iz detinjstva.

"Bora i Jelena su se VIŠE PUTA VIDELI, mene niko nije pozvao!" Milica otkrila šta joj dečko radi IZA LEĐA

- Ovo me podseća na moje detinjstvo kad sam bila kod bake i deke u Kolašinu i Trsteniku, na Goču. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tamo ima puno livada... ja sam uletela u njivu i pokradem po dva, tri kukuruza - pričala je ona u "Premijeri, vikend specijalu", pa je zatim progovorila i o svojoj porodici, koja je za nju svetinja.

Let’s find some beautiful place to get lost 🌽🌾

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Jul 17, 2020 at 2:37am PDT

- Moja sestra je starija od mene 5 godina, bila sam nestašna, ali sam je uvek imitirala, sve isto što ona radi, što je nju užasno nerviralo. Nikad u životu me nije vodila u grad. Kad sam odrasla, počela je da me izvodi. Lav je sin od moje rođene sestre, volim ga najviše na svetu, deca su nešto najlepše... Drago mi je što sam ja najsrećnija tetka na svetu. Ja ne mogu samo bez porodice, to je nešto najsvetije, to je jedini prijatelj u životu. Da, nisam imala podršku od oca i majke kad sam počinjala da se bavim ovim poslom, bilo je predrasuda, moj tata nije podnosio što ljudi tako pričaju... Danas sam to što jesam zahvaljujući njima - zaključila je Kaća.

Bitno je biti šmeker, čak i kad si devojka 😈🍀 #K #ootn

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Jul 13, 2020 at 7:21am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.