DO NJENE SMRTI PORODICA ĆUTALA: Poznata glumica VARALA muža, godinama bila u SEKTI i prepustila se opasnom POROKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 18:38

DO NJENE SMRTI PORODICA ĆUTALA: Poznata glumica VARALA muža, godinama bila u SEKTI i prepustila se opasnom POROKU

Ostaće upamćena i po ulozi u serijalu koji se emitovao godinama, a bio omiljen i kod nas

Čuvena američka glumica Kirsti Eli preminula je u 71. godini nakon kratke borbe sa rakom.

Ostaće upamćena po lepoti i ulozi u čuvenoj američkoj seriji o Građanskom ratu "Sever i Jug" gde se borila za prava Afroamerikanaca. Tumačila je ulogu bogate belkinje zaljubljene u tamnoputog roba. Poznata je i po ulogama u filmovima "Gle ko to govori" i seriji "Kafić Uzdravlje". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Lepa glumica je Džona Travoltu nazvala svojom "velikom ljubavlju", a priznala je i da je razorila prvi brak prevarom.

A post shared by Paramount Home Entertainment (@paramount_de)

Nakon propasti braka, bila je depresivna i okrenula se kokainu radi utehe.

- Povukla sam jednu liniju kokaina i rekla sam da ću ovo raditi svaki dan do kraja života! Većina ljudi koje poznajem, bukvalno, prošla je rehabilitaciju od droge dva ili tri puta. Razlika je u tome što ovaj program zaustavlja efekat rotirajućih vrata. Za mene to znači biti bez droga i naučiti da funkcionišem u životu. Ovaj program mi je spasio život i započeo moju glumačku karijeru. Kada sam bila dizajnerka enterijera u Vičiti, bila sam narkomanka i život nije išao dobro. Često bih govorila da sam bolesna, pravdajući se samo da bih mogao da koristim kokain. Kada sam došla u Los Anđeles 1979. godine otišla sam u centar za detoksikaciju u Narkononu. Bilo je kao noć i dan kada sam završila program. Od tada nikad nisam imala želju da se drogiram. Kada sam bila strejt, imala sam hrabrosti i energije da pokušam da postanem glumica. Svoju karijeru dugujem svojoj volji da prestanem da koristim - objavila je Kirsti na svom nalogu.

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

Kirsti je živela punim plućima i to bi nekad dovodilo do kontroverzi. Javno je kritikovala Akademiju zbog uključivanja LGBTQ+ osoba i zbog toga ušla u rat sa liberalima, a bila je i član Sajentološke crkve.

Glumičinu bolest su svi strogo držali u tajnosti, a vest o smrti su objavila njena deca na Tviteru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.