DO DEVET UJUTRU JE BILA U URGENTNOM! Saznajemo nove detalje o zdravstvenom stanju Miljane Kulić

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 22:09

"DO DEVET UJUTRU JE BILA U URGENTNOM!" Saznajemo nove detalje o zdravstvenom stanju Miljane Kulić

Saznajemo detalje njenog stanja.

Miljani Kulić se za vreme emisije "Igra istine" slošilo, te je kolabirala na dvorištu Zadruge.

Zvezdan Slavnić ju je prvi video, te skočio da joj pomogne, a potom i dozvao Mariju Kulić, da odmah dođe da joj pomogne.

Mediji su danas preneli da je Miljana završila u Urgentnom centru, a izvor blizak Kulićkama nam je za SrbijaDanas  otkrio detalje Miljaninog stanja:

- Jeste, loše je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila. Do devet ujutru je bila u Urgentnom. Jako joj se slošilo, dehidrirala je, plus ima virus, ali biće dobro - rekao nam je izvor blizak Kulićima za SrbijaDanas.

- Rano ujutru joj je pozlilo, pa je produkcija izvela iz Zadruge kako bi dobila adekvatnu lekarsku pomoć. Žalila se na stomak i povraćanje, pa je tako i dehidrirala. Trebalo bi da joj bude dobro uskoro - rekao je izvor za naš portal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DO DEVET UJUTRU JE BILA U URGENTNOM" Isplivali novi detalji o zdravstvenom stanju Miljane Kulić, evo na šta se PRVO ŽALILA

Izvor: Blic, 24.Apr.2023, 07:16

Miljani Kulić se za vreme emisije "Igra istine" slošilo, te je kolabirala u dvorištu Zadruge.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.