DNO, PA ONO ISPOD: Miljana Kulić prevazišla samu sebe, Darijan U BOLU zbog jezive stvari koju je uradila

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 13:21

DNO, PA ONO ISPOD: Miljana Kulić prevazišla samu sebe, Darijan U BOLU zbog jezive stvari koju je uradila

Nema kraja.

Miljana Kulić obnovila je vezu sa Darijanom Radumirovićem, ali je njihov odnos pun sukoba i svađa. Kao i sve veze u kojima je Nišlijka do sada bila u rijalitijima, i ovaj odnos intrigira javnost, posebno nakon reči koje je Kulićeva imala za majku svog novog dečka, koju čak još uvek nije ni upoznala.

Miljana je doslovno zgrozila ukućane i brojne gledaoce kada je Darijanovoj majci poželela smrt...

- Pitala sam ukratko šta mi je rekla. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na sva usta me pljuje. Ne znam šta ta žena hoće od mene - počela je Miljana, a Darijan joj je odgovorio:

- Sina si joj dirala! - rekao je on, a Miljana je potom nastavila još žešće i sramnije.

- Ona mene da zove nimfomankom?! Odakle njoj pravo?! To je kao kad bih ja rekla da je ona k**va - siktala je Nišlijka.

- Perfidno si rekla ružne stvari prva - branio je Radumirović majku.

- Ako neko meni kaže da sam ja nimfomanka, ja mogu da kažem da je matora k**va - odbrusila je Kulićka.

- Ne dozvoljavam ti tako, ne možeš u mom društvu! Prva si krenula, a ne ja - postavio se zaštitnički prema svojoj majci Darijan.

- Ne može neko da kaže da sam ja nimfomanka - nastavila je Kulićka.

- Ja želim mojoj majci da uživa, da radi kako joj se radi, namučila se - rekao je on.

- Treba da uživa, ima 76 godina, život je kratak, ljudi umiru... - dodala je Miljana, a Darijan se frapirao zbog njene zlobe.

- Hoćeš da kažeš da će brzo umreti? - zgranuto je upitao.

- Ne, to si ti zaključio tako, ja sam rekla da treba da uživa u ostatku života. Ja nikome ne želim smrt, pa ni najgorem neprijatelju - zaključila je Miljana.

Ova njena izjava je šokirala i publiku rijalitija, a iste slične stvari govorila je i o majci Lazara Čolića Zole, kao i o majci Nenada Macanovića.

Inače, Miljana je prevazišla samu sebe kada je "sahranila" Zolu.

- On je preminuo. Danas mu dajem pomen. Nisam bila na sahrani jer sam bila u rijalitiju, a sad moram da odem da ispoštujem. U Doboju je sahrana, majka mu je bila tog dana. Kad svi budu otišli, da se ne bih susrela s njima, idem sada.... Bosi, njegovoj majci, sam izjavila saučešće. E, moj ti. Došla sam ti na četrdesetodnevni pomen jer si bio u rijalitiju sahranjen. Ja sam bila u "Zadruzi" kad si umro za mene. Jednostavno si me izdao kao čoveka i za mene si pokojni i da ti dam pomen iako nisi zaslužio... Ipak, s tobom sam provela tri godine. Neka ti je laka zemlja. Palim ti poslednju cigaretu - govorila je Kulićeva tada u klipu koji je kružio društvenom mrežom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.