DNO - Miljana se šali da će se obesiti, a Janjuš tri metra od nje: Usledila potresna reakcija

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 21:43

DNO - Miljana se šali da će se obesiti, a Janjuš tri metra od nje: Usledila potresna reakcija

Otkako se vratila u Elitu ne prestaje da pravi haos.

Miljana Kulić u petak uveče vratila se u rijaliti "Elitu", a otkako ponovo živi pred kamerama u Šimanovcima ne prestaje da privlači pažnju skandalotnim navodima i izjavama koje iznosi o sebi, ali i svom bivšem partneru Lazaru Čoliću Zoli.

Ona je juče tokom celog dana komentarisala kako joj u poseta Beča bila katastrofalna jer se njen bivši momak po ceo dan dr**ira, zbog čega je odlučila munjevitom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brzinom da se vrati u Niš, a nakon toga i uđe u rijaliti ponovo.

Međutim, to nije sve, još jedna njena izjava napravila je opštu pometnju na društvenim mrežama. Naime, sinoć je Kulićeva sa nekoliko cimera sedela u vešeraju i komentarisala dešavanja u rijalitiju.

Ona je u jednom trenutku želela da se našali, ali je ta šala mogla da joj se obije o glavu, zbog čega je Marko Đedović reagovao i upozorio je na vreme.

- Ja sam lepa kao slika, trebala bih da se obesim - smejala se Miljana Kulić, a onda ju je Đedović munjevitom brzinom ućutkao, zbog Marka Janjuševića Janjuša koji najviše slobodnog vremena upravo provodi u rehabu i oko prostorije za pranje veša.

Podsećamo, Janjuš je 25. decembra napustio rijaliti jer mu je saopšteno da je njegov najmlađiu brat Mihailo izvrio samoubistvo. Janjuš tad neko vreme nije bio u rijalitiju, ali čim sevratio obnovio je vezu sa Aneli Ahmić, zbog čega sad prolazi kroz žestoke osude kako publike, tako i pojedinih cimera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.