DNO I SRAMOTNO! Objavila CENOVNIK, maloletnim devojkama promoviše UŽASNE vrednosti - bruka, na Boga ne misli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 14:37

DNO I SRAMOTNO! Objavila CENOVNIK, maloletnim devojkama promoviše UŽASNE vrednosti - bruka, na Boga ne misli!

Mnogi su je osudili.

Nekadašnja rijaliti učesnica Senada Nurkić, javnosti poznatija kao Maca Diskrecija, nedavno je oformila svoj Jutjub kanal i tako od starlete preimenovala sebe u jutjuberku.

Maca je kao najaktueniju temu ove nedelje izdvojila svoj cenovnik jer, kako navodi, najviše ljudi koji su pregledali njene video-snimke pitaju upravo za cenu.

Ako želi moj broj telefona, mora da mi uplati pola para preko Vestern >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uniona, a pola na račun. Ukupna cena ispijanja kafe sa mnom jeste 1.500 evra. Tako je! Znači, 1.500 evra ako hoćete da blejite sa Macom tri sata bez s*ksa! Ostatak para ćete dati kada dođete i to je to - počinje Maca.

- Ovo su samo prvi koraci i cena za upoznavanje, za sve ostalo Maca traži mnogo veću svotu, na primer za pojavljivanje u klubu. Kafa je najjeftinija opcija, svaki drugi oblik druženje košta od 2.500 evra pa nadalje - šokirala je Maca.

Mnogi korisnici socijalnih mreža su je oštro osudili, zbog promovisanja nemoralnih vrednosti malđim generacijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.