DNO DNA: Filip Car stavljen na stub srama - i to zbog nje! On je katastrofa od čoveka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 01:19

DNO DNA: Filip Car stavljen na stub srama - i to zbog nje! "On je katastrofa od čoveka" (VIDEO)

Zgroženi njegovim ponašanjem!

Večeras su nominovane rijaliti učesnice Žana Đorđević, poznatija kao Žana Omnia, i Maja Kovačević, te se u studiju sa Dušicom Jakovljević nalaze se Žanina kuma Katarina i drugarica Maja.

- Generalno na Žanu veoma pozitivn gledam, sviđa mi se njen stav, ponašanje, razmišljanje - počela je Žanina drugarica, pa nastavila:

- Car je katastrofa čovek. Ima tu dosta toga da se kaže, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Žana je Žana. Objasnila mu je bez ijedne uvrede. On u njoj nema sagovornika u svađi pa je reagovao kako je reagovao - rekla je drugarica.

- On je govorio o simpatijama koje su postojale - rekla je Dušica.

- Samo sa njegove strane definitivno - potvrdile su obe drugarice, a ispod ovog videa su se nizali komentari.

"Vređala ga je", "Dno dna", "Žana je jedina ženska osoba u kući koja zna šta hoće", "Udario ga kompleks što ne može da bude sa Žanom", bili su samo neki od komentara.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.