DIŽI SE NARODE - SVE JE NAMEŠTENO?! Podrška na Instagramu: J*bala vas bolesnica Miljana koju ŠTITITE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2020, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIŽI SE NARODE - SVE JE NAMEŠTENO?! Podrška na Instagramu: "J*bala vas bolesnica Miljana koju ŠTITITE"

Podraška za Dragojeviće...

Jelena Krunić se danas oglašava na Instagram profilu i žestoko osuđuje zadrugare, za ponašanje nakon diskvalifikacije Dejana i Dalile Dragojević, o čemu pročitajte ovde.

PRELEPA SVAKI DAN. PRVO ZA SEBE. ZAUVEK ZA SEBE. A ONDA I ZA DRUGE. JER KAD NISI LEP I DOBAR SEBI, NE MOZES BITI DOBAR NI ZA DRUGE OKO SEBE ❤️🙏 MAKEUP : @biljana.besevic.makeup #verausebe #ljubav #samouverenost #tattoedgirl #model #tattoomodels #serbiangirl >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #srbija #makeup #makupartist #jelenakrunic #greeneyesblackhair

A post shared by Jelena Krunic (@jelena_krunic_official) on Dec 17, 2019 at 5:29am PST

Nakon objave gde žestoko kritikuje zadrugare, koji su, kako smo videli, kopali po stvarima, čim su Dragojevići napustili Imaginarijum, te je i nabrojala ponaosob svakog, kome je zamerila, Jelena Krunić se osvrnula na Miljanu Kulić, zbog koje su navodno i diskvalifikovani.

Podsetimo, Nakon svađe sa Miljanom Kulić i polivanja kreveta, udaranja jastucima, Dalila i Dejan su razbijali po imanju. Pročitajte ovde, pa i diskvalifikovani.

Jelena Krunić je i to osudila sledećim Instagram storijem:

- Pravda za Dalilu i Dejana! Smradovi jedni! J*bala vas bolesnica Miljana koju štitite, g*vna nameštena! Diži se narode! - napisala je Jelena na svom Instagram storiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.