DIVNIN BIVŠI MUŽ SE UKLJUČIO UŽIVO U PROGRAM! Otkrio sav prljav veš iz braka: Potrošila si mi sve pare!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 09:55

DIVNIN BIVŠI MUŽ SE UKLJUČIO UŽIVO U PROGRAM! Otkrio sav prljav veš iz braka: "Potrošila si mi sve pare!"

Marko se iznervirao zbog ovog razgovora!

Ivana Šopić u emisiji "Narod pita" ugostila je Divnu i Marka DNK. Divna je tokom emisije pričala o svom bivšem suprugu, a onda se i on uključio uživo u program. Ona je rekla da da je on koristio za novac i da se predstavlja kao pilot, iako to nije.

- Marka i Divna su nešto drugo, mogu da pričaju šta hoće i da laprdaju. Ja sam vojno lice i stvarno sam pilot. Marko se predstavlja po imenu, prema tome, ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bih da dođem da pokažem da sam u invalidskoj penziji. Kako nju nije sramota da kaže da sam tražio pare i ovog Marka da zeza? Neka stavi prst na čelo i neka se seti šta sam uradio za nju. Ja sam nju odveo u svet, izvadio ličnu kartu, koje nije imala. Ova Divna ovde je meni spasila život, a njenog oca treba da bude sramota jer je udao ćerku u takvom stanju, a ja sam ga prijavio jer je imao puške, a ona je cvilila kao mače. Klošar je napravio decu, a deca su gladna, bedna i žedna - govorio je pukovnik.

- Ti si budala neopevana - poručio je Marko.

- Pukovniče, Divna kaže da joj šaljete poruke, a Vi da ste zaljubljeni u Anu. Šta je istina? - upitala je Ivana Šopić.

- Divna je mene ostavila 10. juna i otišla sa Marko, šta imam da se mešam? To je sve njena sestra spakovala. Marko nema potrebe da se nervira, ja sam zaljubljen u Anu. Divna, ta Ana se borila za tebe, treba da te bude sramota. Šta si radila sa Bilalom? Ti što si moja žena, stvarno si blesava na svoj način - pričao je pilot.

- Gde piše da ti je žena? Ja sa njom imam ćerku i sina - rekao je Marko.

- Ona tebe zeza i ona je pokvarena i bezobrazna - rekao je pilot.

- Ajde ti i ja da izađemo da pričamo, bez Divne - dodao je Marko.

- Ja imam dokumentaciju i imam video snimak da sam leteo. Ona je trebala da bude uz mene kad mi je bilo najteže. Marko ne treba da je puštaš da ide od čoveka do čoveka - nastavio je pilot.

- Ja sam čuo da si pretio da ćeš da dođeš crnim kolima i da ćeš da me biješ - otkrio je Marko.

- Ma jeste, kako da ne. Moja noga je plastična - rekao je pilot.

- Ja sam kriva što sam te ostavila i otišla sa Markom. Ja Marka volim, ne radim glupe stvari - rekla je Divna.

- I treba da ga voliš, ja volim Anu. Šta sve pričaju o Ani? Ja volim Anu i kraj. Treba da voliš Marka, a ne da ideš kod Bilala - govorio je pilot.

- Ja se čujem sa Bilalom i dan danas - otkrila je Divna DNK.

- Niko ne treba da se igra sa mojim osećanjima. Kako ja mogu da bijem ovolikog čoveka? Meni dođe da plačem. Divnu i Marka treba da bude sramota. Divnu su samo zanimale moje pare i kako da ih potroši. Ti treba da ideš u crkvu, glupačo glupa. Treba da pitaš ove žene i da pitaš da li su dobile kafu u krevet. Potrošila si mi sve pare. Uzeli su ti decu, budi sposobna, a pusti moju Anu - rekao je pilot.

- On je sam kupovao, ali pitaćemo i mog brata šta je kupovao, ima i on da priča. Moj brat sve zna. Čovek je bolestan, neka se otkači od Divne - dodala je ona.

- U kakvom novcu priča? - upitala je Ivana Šopić

- Nisam ja kriva što je on hteo da kupujemo, nisam ga terala, on je sam kupovao. Priča za mog oca, a on je umro i nije živ. Može da priča šta hoće, mene zanima - odgovorila je Divna.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.