DIVNI DNK POPUSTILE KOČNICE! Spopala Bilala da se SMUVAJU: Potrebna sam ti ja, dosta je AVANTURA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 17:34

DIVNI DNK POPUSTILE KOČNICE! Spopala Bilala da se SMUVAJU: "Potrebna sam ti ja, dosta je AVANTURA"!

"Želi da ostane malo duže u rijalitiju preko mojih leđa!"

Divna DNK se, po svemu sudeći, poslednjih nekoliko dana vrlo "zagrejala" za Bilala Brajlovića i svima deluje da je spremna da prevari Marka DNK sa njim.

Podsetimo, Marko DNK je nedavno zbog zdravstvenog stanja napustio Belu kuću, a Divna je iskoristila priliku da se malo opusti. Sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" priznala zbog čega joj je Bilal najprivlačniji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Privlačan je jako, u suštini je lep. Ja ne mogu da pričam o tome, zato što sam ja udata žena. To je neka privlačnost, varnice. Mislim da mu je potrebna osoba kao ja, jer je ovde imao dosta avantura. Da sam slobodna žena, naravno da bih bila sa njim. Nikada ne bih prevarila muža - govorila je Divna.

- Je l' misliš da Bilal ima povratne simpatije prema tebi - upitao ju je voditelj.

- On je rekao da sam mu jako simpatična i kada ga je Drvo pitalo on je rekao: "Ima jedna devojka koja mi se sviđa" - dodala je ona.

- Da je simpatična jeste, da je zabavnija od bilo koje devojke jeste. Meni se sviđa druga devojka, ona ima muža, baš bih voleo da se družim i sa njom. Divna malo pada pod uticaj drugih ljudi ovde, drago mi je što je iskrena i što je rekla da ne bi ništa uradila. Možda želi da ostane malo duže u rijalitiju preko mojih leđa - kazao je Bilal.

- Naravno da ga ne koristim, nisam ja kao ove što su bile sa njim - pranila se Divna.

Ekipa portala Pink.rs je tim povodom kontaktirala marka DNK koji je izneo svoj sud o novonastaloj situaciji.

- Ma ne verujem da će tu biti nešto! Divna se šali, ne bi ona pred kamerama ništa uradila! Verujem joj i čekam je napolju. Nemam trenutno nijednu drugu, samo nju čekam i gledam je stalno. Baš mi nedostaje moja Divna. Međutim, ako bude nešto - ne bi mi bilo dobro! Ne mogu ni da mislim o tome, ne daj Bože da se to desi javno, propao bih u zemlju od bruke i sramote - rekao je Marko DNK za Pink.rs.

Šta nam se na ovom polju sprema, tek čekamo da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.