DISKVALIFIKOVAO TARU I MILICU: Nakon psovki i samopovređivanja za Veselinovićevu i Simovu ŠIPAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021, 18:31

DISKVALIFIKOVAO TARU I MILICU: Nakon psovki i samopovređivanja za Veselinovićevu i Simovu ŠIPAK!

Vođa dao svoj sud!

Naredni srednji budžet, prilikom raspodele u "Zadruzi", Sale Luks namenio je Dinu Dizdareviću, koga je nahvalio, a potom je iskritikovao rijaliti-cimerke Milicu Veselinović i Taru Simov, te ih diskvalifikovao po osnovu damskog ponašanja.

- Dino je dečko koji je izuzetno vaspitan. Trudi se da bude bezobrazan, da se uklopi u ovaj profil, iz drugog sveta je. Zna da nije kao ostali, nije znao ni majku da opsuje. Volim da idem sa njim na žurke, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vodimo svaki parti on i ja. Očekujem sutra jaku žurku, da izdominiramo. Poštovanje za tebe, srednji budžet, šta imam ja, imaš i ti - rekao je Luks, a Dino je zaigrao sa njim.

- Milica... Mensur je nju baš zavoleo. Da ona voli 10% kao on, ta veza bi bila idealna. Ne sviđa mi se njen bezobrazluk, vređa sve. Devojka od 17 godina ne treba da ima takav rečnik. To mogu ja, a ne ona kao dama. Treba da se prepusti i uživa, Mensur je drži kao malo vode na dlanu. Treba da promeni rečnik, da bude komunikativnija. Ta njena negativna energija utiče na Mensura, to ide kao lančana reakcija. Ja 31 godinu pušim cigarete, ja mogu da se iskuliram, ona ne. Čovek pristaje na sve njene uslove, a ona ništa. Zaslužuje mali budžet i to je to - nastavio je Sale.

- Tara Simov, pozdrav za porodicu Simov i mog druga Bobana, njenog strica. Otvoreno ću da kažem. Ona ima te promene raspoloženja. Sklona samopovređivanju, a ima lepe ženske ruke. Znam njenu porodicu, okej su svi, naročito njen stric šmeker. Počela je da skače na svakog, ne kao Irma, ali tako. Nesnađena je ovde. Ja imam drugaricu ovde koja ima problem sa srcem, krvari godinama, tu je za sve, a Tara... Mislim da treba da budeš dama, da se promeniš. Za vas mlada damo, mali budžet - rekao je Luks.

Pogledajte:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.