DISKVALIFIKOVANI učesnik najavio POVRATAK - Javnost NA NOGAMA: Ovim saznanjem sve se menja

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2023, 19:58

DISKVALIFIKOVANI učesnik najavio POVRATAK - Javnost NA NOGAMA: Ovim saznanjem sve se menja

Sanjin Horvat u komentarima na društvenoj mreži napisao je datum koji je privukao pažnju fanova, koji su to odmah povezali sa njegovim ulaskom.

Diskvalifikovani učesnik Sanjin Horvat često komentariše dešavanja u "Eliti".

Sada je na društvenoj mreži Tik Tok u komentaru lajva napisao datum, koji su fanovi odmah povezali sa njegovim ulaskom u rijaliti.

On je u više navrata spominjao Milenu Kačavendu sa kojom su ga mnogi fanovi povezivali. Čak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sumnjalo da je napustio rijaliti kako ne bi prevario svoju devojku zbog Milene.

- Ja sam napravio ugovor sa devojkom. Ako je prevarim u rijalitiju, 100.000 evra me tereti. Majke mi. Napravili ugovor, potpis ja, potpis ona - ispričao je Sanjin dok je bio u rijalitiju.

On je na društvenoj mreži Tik Tok napisao sledeće:

- 29 -og po planu - napisao je Sanjin.

Da li će se njegov ulazak dogoditi i šta će se desiti u njegovom odnosu sa Milenom Kačavendom ostaje da ispratimo i saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram: @samo.realno6/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.