DISKVALIFIKOVANI ZADRUGAR UHVAĆEN NA DELU! Dok ga Pink juri za 50.000 evra kazne, SAKRIO se ovde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 11:43

DISKVALIFIKOVANI ZADRUGAR UHVAĆEN NA DELU! Dok ga Pink juri za 50.000 evra kazne, SAKRIO se ovde (FOTO)

Svi su pitali šta je sa njim, evo odgovora!

Ivan Nešković jedan od nekadašnjih učesnika "Zadruge 6", koji je mamio uzdahe mnogih gledalaca pomenutog rijalitija, uhvaćen je kako sa devojkom razmenjuje nežnosti u Beogradu i to na Kalemegdanu.

Ivan je vazio za nekog ko bi mogao da dodje do finila rijalitija, ali je pritisak koji je trpeo u Beloj kući bio preveliki, pa je on svojevoljno i mimo pravila koje je propisala produkcija, odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da napusti imanje u Šimanovcima.

- Zadrugari, ovim vas obaveštavamo da su Snežana Bogdanović i Ivan Nešković diskvalifikovani iz "Zadruge" i da su oboje potpisali izjave kojima garantuju da će televiziji Pink isplatiti po 50.000 evra na ime kazne. Veliki šef - glasilo je pismo koje je tada pročitao vođa, čime je potvrđeno da je imanje u Šimanovcima Ivan zauvek napustio.

On je danas snimljen sa atraktivnom crnkom sa kojom se strasno ljubio pred prolaznicima na šetalištu Kalemegdana.

Detaljnije pogledajte na narednoj fotografiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.