DISKVALIFIKOVANI I ZBOG MORBIDNOSTI O SMRTI MALE MILICE: Hitlere, mi ti se KUNEMO! Luna veliča nacistu? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DISKVALIFIKOVANI I ZBOG MORBIDNOSTI O SMRTI MALE MILICE: Hitlere, mi ti se KUNEMO! Luna veliča nacistu? (VIDEO)

Težak gaf.

Vicešampionka rijalitija "Zadruga 1" je i u drugoj sezoni favoritkinja i zato je stalno "pod lupom", a njen poslednji gaf nije mogao da promakne uhu publike.U razgovoru sa svojim frizerom, Luna Đogani se ispalila najstrašnije! Naime, ona je htela da kaže "Tito mi ti se kunemo", ali je nekako pobrkala dve istorijske ličnosti i bez blama rekla:

- Hitlere, mi ti se kunemo!

Odmah su na društvenim mrežama krenula zadirkivanja na račun blogerke, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što i nije čudo s obzirom na izgovoreno. Da li je moguće da je Luna uspela zaista da pobrka ovakve dve ličnosti ili je "pisac" hteo nešto sasvim drugo da kaže?

Na društvenim mrežama se povela polemika, a antifanovi Đoganijeve pominju i da je treba diskvalifikovati jer čitav slučaj porede sa diskvalifikacijom Bojana Gaćeše i njegovog morbidnog vica o smrti male Milice Rakić tokom NATO bombardovanja. Ipak, čini se da je odlazak u drugu krajnost - jer se ovde zapravo radi o velikom gafu.

Bilo kako bilo, ovaj biser će je dugo pratiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.