DISKVALIFIKACIJA! Miljana Vračevića više nećete gledati u Zadruzi! Evo zašto!

Izvor: Svet, 22.Jan.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DISKVALIFIKACIJA! Miljana Vračevića više nećete gledati u Zadruzi! Evo zašto!

U toku noći “Zadrugu” je napustio Nikola Arsić koji je dobio najmanje glasova publike, međutim to nije bio jedini izlazak sinoć. Miljan Vračević sam je odlučio da napusti šou program koji gleda ceo region.
Naime, nakon što je ušla Jelena Krunić stiglo je pismo Velikog šefa, koji je stanare obavestio o svemu što se desilo, kao i o posledicama koje će snositi Miljan Vračević zbog svoje odluke i postupka.
Zadrugari, ovim vas obaveštavamo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je Miljan samoinicijativno napustio “Zadrugu” i da je diskvalifikovan! Miljan je po ugovoru dužan da plati odštetu od 50 hiljada evra Televiziji Pink zbog prestupa koji je napravio! – pisalo je u pismu Velikog šefa.
SVETPRINTSCREEN

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

UKANALIO ZADRUGARE: Novi vođa dobio PRVI ZADATAK i u startu OJADIO trideset učesnika! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018

E moj Filipe!..Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Zadrugu, sinoć je napustio Nikola Arsić koji je u studiju TV Pink u Šimanovcima napisao pismo svojim bivšim cimerima u kom je, između ostalog, imenovao i novog vođu koji će vladati ovim impresivnim gradom narednih nedelju dana...A...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.