DISKVALIFIKACIJA, MOGAO GA JE UBITI - pojavio se necenzurisani snimak brutalnog napada koji je šokirao Balkan

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 17:08

"DISKVALIFIKACIJA, MOGAO GA JE UBITI" - pojavio se necenzurisani snimak brutalnog napada koji je šokirao Balkan

Haos izbio tokom ankete.

Tokom izbora ankete za najnevaspitanijeg zadrugara došlo je do pravog haosa, kada je Marko Stefanović gađao Predaga Lazića Pecu šoljom, a onda skočio na njega.

Ceo nemili događaj se desio zato što je Peca zajedno sa svojim bratom Nenadom Lazićem Necom udario na moral Sanje Grujić.

Obezbeđenje je uskočilo, ali mnogi gledaoci su nezadovoljni brzinom njihove reakcije.

Takođe su uznemireni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je šolja omašila Pecu za manje od pola metra od njegove glave.

Na interentu se pojavio uzemirujuć snimak, a komentari zabrinutih gledala su se samo nizali.

"Diskvalifikacija za Stefanovica mogao je ubiti Pecu šoljom", "Ozbiljnih problema sa besom i on i Zveknuti imaju",  "Lepo ja kažem da će ovog da čeka ludačka košulja posle Zadruge", samo su enki od komentara.

Da li su gledaoci u pravu i da li je Marko ozbiljno ugrozio život Pece, pogledajte u nastavku: 

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.