DIREKTNO SE OBRATIO VELIKOJ ŠEFICI! Favorit nove sezone nije ni ušao, a već NAPRAVIO HAOS na Pinku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 19:18

DIREKTNO SE OBRATIO VELIKOJ ŠEFICI! Favorit nove sezone nije ni ušao, a već NAPRAVIO HAOS na Pinku!

Podelio privatni snimak!

Dok su pripreme za početak novog, do sada neviđenog projekta televizije Pink - ''Elita'' u punom jeku, došao je trenutak kada se itkrivaju imena učesnika koji će okupirati pažnju gledalaca u narednom periodu. Ovoga puta, "Pink" je rešio da prevaziđe sve do sada postignuto, i za novu TV sezonu priprema šou koja će, produkcijski i vizuelno zaseniti slične TV formate svetskih TV stanica.

Pored već poznatih imena o kojima smo pisali, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su potvrdili učešće: Milene Kačavende, Marka Đedović i Mensura Ajdarpašića, u ''Elitu'' će ući i Slobodan Josipović i Aleksandar Požgaj.

Aleksandar je od ranije poznat publici kao učesnik "Parova", a gledaoci ga se sećaju i po muvanju sa Natašom Šavijom, sa kojom je tada boravio u pomenutom rijalitiju. Požgaj je, po svemu sudeći, oduševljen time što ulazu rijaliti, i podelio je snimak zabeležen ispred televizije "Pink".

- Familijo, ja nemam reč koja može da opiše koliko sam ja oduševljen Milicom Mitrović i ekipom sa RTV Pink - stoji u opisu videa.

A post shared by Aleksandar Požgaj (@drug_crveni_na_lokalu)

- "Ajde, srećno! Bar da imamo koga da gledamo", "Drži se, kućo! Budi svoj kao da sada! Napokon da imam favorita! Srećno", "Kako ne zalivaju tuje?! Neka ih bar sklone" - glasili su komentari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.