DIREKTNO SA IMANJA U ŠIMANOVCIMA: Produkcija tik pred početak Zadruge 7 otkriva šta se dešava iza kulisa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 12:50

DIREKTNO SA IMANJA U ŠIMANOVCIMA: Produkcija tik pred početak "Zadruge 7" otkriva šta se dešava iza kulisa!

Novi detalji iz dana u dan se otkrivaju!

Milica Mitrović, Velika šefica i tvorac rijaliti formata "Zadruga" pomno je praćena od strane fanova pomenutog šou programa, jer se približava početak sedme elitne sezone.

Svakoga interesuje kako će velelepono imanje u Šimanovcima izgledati, a sada je preko svog Instagram profila podelila kako sve to izgleda iza kulisa.

Kamermani koji stoje na kranovima napravljenim specijalno za njih, najmodernija oprema i rasveta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ono su što je spremno za novu sezonu "Zadruge".

Poznato je da su voditelji otkriveni, te da će se pored Dušice Jakovljević, Darka Tanasijeviča i Ivane Šopić, ove sezone priključiti i nova mlada nada novinarstva Maša Mihailović.

Ove sezone učestvovaće veliki broj popularnih i "elitnih" rijaliti učesnika, a ambijent se oprema najnovijim dizajnom, čime će prevazići sami sebe i svih prethodnih šest sezona.

Ostalo je svega par nedelja da otkrijemo kakve su pikanterije pripremili iz produkcije, ali jedno je sigurno, oduzeće nam svima dah.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.