DIREKTNO OBRAĆANJE CARA TRUDNOJ ALEKS! Bivši zadrugar guta knedle, strahuje za NJENU KONAČNU ODLUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 07:00

DIREKTNO OBRAĆANJE CARA TRUDNOJ ALEKS! Bivši zadrugar guta knedle, strahuje za NJENU KONAČNU ODLUKU

"Totalno mogu da uradim glupost!"

Raskid rijaliti zvezda Filipa Cara i Aleksandre Nikolić već danima puni novinske članke, s obzirom da je pobednica poslednje sezone obelodanila svoju trudnoću.

Sada se Car oglasio putem društvenih mreža, a snimak je ubrzo počeo da se širi po popularnim platformama.

- Ona gleda sad ovo i slaže se sa mnom. Neke stvari nam nisu bile potrebne, a znam kakva je ona u ljutnji i besu i da mi se može dobrano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << us*ati u život ako je razočarana, besna ili kivna. Isto tako zna ona mene dobro - kada sam ja razočaran ili povređen, kakve su, nažalost, moje odluke i da totalno mogu da uradim glupost. Jako mi je žao što su u ovoj situaciji mnogi uspeli da mi padnu u očima. Bilo je zlih komentara - eto, šta si očekivao od njega ili šta si očekivao od nje takve - gutao je knedle Filip u obraćanju.

A post shared by @samoposmatramo1

- "Hormoni, hormoni. Kao da niko nikad nije bio trudan pre Aleksandre. Izgovor za njihove postupke", "Ja ovog lika ne mogu smisliti, pa on kao lažna kuma iz paštete iskače", "U*rao se", "Sad ne shvatih Krompirka, sprema li se svadba veka ili ne" - nizali su se komentari.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.