DINO MI JE UBIO OCA! Podneta tužba protiv zadrugara zbog  sumnje da je kriv za njegovu smrt, ISPLIVALA PREPISKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 02:49

"DINO MI JE UBIO OCA!" Podneta tužba protiv zadrugara zbog sumnje da je kriv za njegovu smrt, ISPLIVALA PREPISKA

Neće mu biti dobro kad ovo sazna.

Bivša učesnica "Zadruge" Olga Margitić u rijalitiju se zadržala svega oko mesec dana - njeno učešće obeležila je skandalozna afera sa Dinom Dizdarevićem, koji ju je optužio da ga je oralno zadovoljila u jednom beogradskom klubu, a Belu kuću hitno je napustila, nažalost, zbog smrtnog slučaja početkom oktobra.

Olgi je, naime, preminuo otac, a bilo je spekulacija i da je izvršio samoubistvo. Margitićeva se posle smrtnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slučaja povukla iz javnosti, međutim nedavno je Banetu Đokiću, takođe bivšem učesniku "Zadruge", priznala da za očevu smrt krivi Dina, te da joj nije žao što je i on takođe nakratko napustio rijaliti kada je njemu takođe preminuo otac.

- Dina ti žao, a meni što je oca ubio, to ništa?! Ne žalim ga ni malo! Tužen je! Nema veze, Bog sve vidi. Ovo je jedan šamar karme, čega ga dalje - napisala je Olga.

pic.twitter.com/XAvRLyqFpU

— Elitna prostitutka (@DVllada) May 19, 2022

Olga je, inače, "Zadrugu" napustila 6. oktobra, a desetak dana kasnije oglasila se za medije.

- Kako mogu da budem dobro sam, pijem lekove za smirenje. Padnem ja tako psihički. Teško mi je sve ovo palo. Otkad mi je majka umrla, stalno je govorio da ne može bez nje i da hoće da ide da živi kod nje. Vrištala sam kada su mi saopštili da je otac umro. Moj otac je još u junu napisao oproštajno pismo, jer je već tada rešio da oduzme sebi život. Kada sam ja to primetila i ubeđivala da se ne ubije, krenuo je da preti meni pištoljem. Hteo je mene da ubije taj dan. Njemu su taj dan policajci oduzeli pištolj. Bio je nervno rastrojen. Pokušavala sam stalno da pričam sa njim, ali pomoći nije bilo. Nažalost sada više nije sa nama - pričala je Olga za "Blic", a tada je tvrdila drugačije - da joj se otac nije ubio zbog njenog privatnog snimka sa Dinom.

- Na tom spornom snimku mi smo plesali, ja sam se sve vreme smejala i znam da ga nisam ljubila u polni organ. Njegov drug je to sve snimao i Dino je znao o čemu se radi. U međuvremenu kada se događao ulazak u rijaliti, njega niko nije zvao za karantin. Pozvao me je i žalio se kako sam ja ta koja je stopirala njegov ulazak u rijaliti. Pretio mi je preko telefona i izgovorio da će napraviti priču koja će mi uništiti život. Verovatno je mog oca zaboleo taj intimni snimak sa Dinom, ali se zbog toga ubio nije. Dinu su odsekli prst na nozi, jer je imao dugove koje nije platio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.