DEVOJKO PROMENI DILERA! PREKINUTA EMISIJA: Darko pročitao PORUKU - Ša prebledeo kada je čuo od koga je

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 08:33

"DEVOJKO PROMENI DILERA!" PREKINUTA EMISIJA: Darko pročitao PORUKU - Ša prebledeo kada je čuo od koga je

Pobesneo!

Tokom emisije "Narod pita" u kojoj su gostovali bivši zadrugari Sanja Grujić i Nenad Aleksić Ša, stigla je neočekivana poruka od bivše drugarice repera i bivše zadrugarke Jelene Batos.

- Dobila sam poruke da me Nenad spominjao. On kada je izašao prošle godine izvinio se za sve, a tako isto i ja što sam ušla. I bili smo u korektnim odnosima dok nije ušao i opet počeo da pljuje, i ja nisam objavljivala stare poruke tad nego poruke pre njegovog ulazka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u peticu, gde se izvinjava. Onda mi je*e mater posle u razgovoru sa zadrugarima. Ja njega ni jednom nisam spominjala dok je on mene 55 puta unutra. Kada su me pitali za njega i Taru prošli mesec u emisiji ja sam samo rekla da nismo više u kontaktu i da sam čula da su se pomirili i želim im sreću. Nakon čega me je on opet napao javno i pisao kako lažem. Videlo se kako lažem, sam je posle priznao kada ga je ostavila. Dečko je mitoman teški. Samo jednu stvar je bio u pravu, da se sklonim Sandre i Marka, i krivo mi je sto ga nisam poslušala odmah - napisala je Jelena Batos.

- Sve što ću reći je , devojko promeni dilera - rekao je Ša.

Detaljnije u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.